BARNESANGBØKER

Luther forlag har gitt ut 4 illustrerte barnebøker med sanger og noter. Det finnes også CD'er til disse. De er trykket i flere opplag og populære gaver til barnedåp og bursdager.

Luther forlag
"Du er gull verd - du er skapt av Gud"
Luther forlag
HVEM er JUNGELENS KONGE?

6 ulike JESUS BØKER

IKO Forlaget

6 lettleste bøker med historier om Jesus. De er illustrert med tusj og akryl. Enkle og tydelige. Bøkene er også oversatt til Sør samisk, Nord samisk og Lule samisk.

JESUS stiller stormen

JESUS og Sakkeus

JESUS og den takknemlige Samaritan

JESUS og Bartimeus

JESUS metter 5000

JESUS og barna

KRÅKA KNAS 1 - 6

KNAS hubroen og reven

Kråka KNAS og de undersnøiske

KNAS er redd for å fly

KNAS i storfurua ved Skareberget

21 BARNEBØKER

CAPPELEN Forlag

Jeg har illustrert 21 barnebøker. De er illustrert i ulike teknikker. Akvarell, flytende akvarell, akvarell og blyant, blandingsteknikker innen akvarell, collage og gouasj.  Bøkene er gitt ut på ulike forlag, og noen er med i innkjøpsordningen. De fleste er utsolgt i fra forlagene. Luther sine bøker kan fremdeles bestilles. Det samme med et restopplag av "Verdens beste bamse".

"Hvordan kom Moses over Rødehavet?"

Gro has been illustrating 21 childrens books using various techniques. Watercolour, liquid acrylic, collage, acryl and mixed media are some of mediums i have been using. Most of the books are not avaliable by the publisher any more. The song books from Luther Forlag is stil for sale, and the 6 Kråka Knas books can be bought by me. Also the book called "Verdens beste bamse".  

En underlig historie om sauens liv i fra fødsel til slaking. Illustrasjonene er laget i akryl og blyant på papir. Cappelen forlag
"Det lyser i stille grender"
Fra "Skal vi være venner"

KNAS alene i skogen

Kråkeungen KNAS

ILLUSTRASJONSARBEID

Om du ønsker illustrasjonsarbeid, så ta kontakt ang pris og tisramme for når du ønsker arbeidet skal være ferdig. Det er mulig å sende skisser pr mail. For illustrasjoner betales det stykkpris. Barnebøkene betales stort sett i royalty. 

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
"Jungelord"
DAMM forlag

Kjente og kjære barnesanger om dyr. Illustrasjonene er laget i akrylmaling med innslag av collage, og forskjellige dekorborder i collage.  

Skal vi være venner? Skal vi være venner? Skal vi være venner? Skal vi være venner? Skal vi være venner? Sangbok til Bjarte Leihaug sine sanger

JULESANGER

Det er mange utfordringer når en jobber med barnebøker. I denne boka handlet alle sangene om jula med Jesusbarnet og englesang. Når en hel bok skal fylles av illustrasjoner om det samme temaet, så går en litt tom etterhvert. Det kan ikke være Jesusbarn og engler på alle illustrasjonene! På denne illustrasjonen ser du Jesus som viser lysbilder av da han ble født!

"Et barn er født i Betlehem"
lagt til handlevogn