NYHETER

 • GAVER TIL PAR

  GAVER TIL PAR

  Hvorfor ikke gi noe som viser at du setter pris på at akkurat dere har valgt å dele livene sammen? Her er 8 ulike motiv med 2 hjerter - Two hearts together. Tittelene handler om å være trofaste sammen, å være sterke sammen, å vokse sammen, å blomstre sammen, å skinne sammen, å være intime sammen, om å fly høyt sammen eller om å skrive historie sammen!

  Les mer…
  10.12.2015 14.36
 • KJENTE OG KJÆRE BARNEBOKILLUSTRASJONER

  KJENTE OG KJÆRE BARNEBOKILLUSTRASJONER

  Mange kjenner illustrasjonene mine i fra barnesangbøkene "Hvem er Jungelens Konge", "Min båt er så liten!" og julesangboka "Deilig er den himmel blå". Det er mange år siden jeg illustrerte dem. Nå er det mulig å bestille disse som trykk i 2 forskjellige størrelser. 

  Les mer…
  29.11.2015 01.12
 • ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  Engleverksted er et bok som er proppfull av ideer. Det utroligste materialene kan brukes. Det er du som setter dem sammen med din personlige stil. Boken er kun tilgjengelig her da den ikke lengre er til salgs fra forlaget. 

  Les mer…
  28.11.2015 01.28
 • ENKLE STREKER I SAND

  ENKLE STREKER I SAND

  I år har jeg igjen vært med på å formidle gjennom sandmaling på Kvinner i Nettverk sin konferanse i Kristiansand. 2000 damer var samlet til inspirasjon og påfyll! 

  Les mer…
  29.10.2015 13.12
 • DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  Det gjør godt både fysisk og psykisk å få ryddet på atelieret. Det klarer hjernen og gjør det enklere å være kreativ. Jeg finner det jeg leter etter, og jeg kan begynne på nytt!

  Les mer…
  21.10.2015 10.07
 • SANDMALING også i år!

  SANDMALING også i år!

  I mange år har jeg deltatt på Kvinner i nettverk sin nordiske konferanse med maling eller sandamling. 

  Les mer…
  16.10.2015 15.03
 • FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  Jeg har et stort varelager etter mange år som yrkesaktiv billedkunstner og illustratør. Noen av disse er avfotografert og lagt ut for salg på nettsiden. Mye flott og noe llitt rare ting. Kanskje noe for akkurat deg!

  Les mer…
  24.03.2015 11.12
 • ORGINALMALERIER m julebonus

  ORGINALMALERIER m julebonus

  Frem til jul får du 20 % på alt av orginalmalerier. Skal de sendes må de bestilles så raskt som mulig. Forsendelse kommer i tillegg. Oppgi "JULEBONUS" som rabattkode når du bestiller, send en mail, eller kom på besøk på atelieret om du bor i nærheten. (send sms for å avtale tid på 99233081)

  Les mer…
  08.12.2014 18.19
 • KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  I September overtok jeg restopplaget av hobbybøker mine i fra Forlaget Damm Cappelen. Derfor kan jeg selge dem til en veldig god pris. Du får 4 bøker for 350 kr eller 3 for 280. 

  Les mer…
  09.09.2014 12.10
 • UTSTILLING SOMMERDAGAN

  UTSTILLING SOMMERDAGAN

  Også i år har det vært sommerutstilling på Nordtun skole, både i atelieret til Gro og i klasserommet ved siden av. Her var det også kafe!

  Les mer…
  03.08.2014 15.57
 • NETTBUTIKK

  NETTBUTIKK

  Det er nå lagt inn mange spennende motiv i nettbutikken!  Det er mulig å kjøpe orginalmalerier og digitrykk. Ta gjerne en titt!

  Les mer…
  02.04.2014 23.24
 • FARGERIKE DYREMOTIV

  FARGERIKE DYREMOTIV

  Bildene passer på barnerom så vel som på et kontor eller i en stue. De er stilrene og fargesterke, utrykksfulle, og får frem selve personligheten til hvert enkelt dyr. De er tilgjengelige som digitrykk, og kan bestilles i større format. 

  Les mer…
  15.03.2014 12.55
 • KOPTISK innbinding av BØKER

  KOPTISK innbinding av BØKER

  En gammel håndtverkstradisjon for innbinding av bøker. Bøkene har en åpen rygg der sømmen er synlig. Se mange flotte modeller! 

  Les mer…
  09.01.2014 16.15
 • KORTREISTE JULEPRESANGER

  KORTREISTE JULEPRESANGER

  Jula nærmer seg, og hvorfor ikke gi en kortreist julepresang? 

  Les mer…
  13.11.2013 14.38
 • NYE HJERTEHAGEKURS

  NYE HJERTEHAGEKURS

  Hamar, Grimerud; 14. - 15. Februar

  Flekkefjord; 21.  - 22. Februar

  Les mer…
  20.10.2013 23.41

Flere nyheter

21 BARNEBØKER

Gro har illustrert 21 barnebøker. De er illustrert i ulike teknikker. Akvarell, flytende akvarell, akvarell og blyant, blandingsteknikker innen akvarell, collage og gouasj. Ellers i flytende akryl, akryl og blandingsteknikker innen akryl og papirdekor. Bøkene er gitt ut på ulike forlag, og noen er med i innkjøpsordningen. De fleste er utsolgt i fra forlagene. Luther sine bøker kan fremdeles bestilles. "Kråka Knas" kan bestilles i fra Gro. Det samme med et restopplag av "Verdens beste bamse".

HVEM er JUNGELENS KONGE?

HVEM er JUNGELENS KONGE?

6 ulike JESUS BØKER

IKO Forlaget

6 lettleste bøker med historier om Jesus. De er illustrert med tusj og akryl. Enkle og tydelige. Bøkene er også oversatt til Sør samisk, Nord samisk og Lule samisk.

JULESANGER

Det er mange utfordringer når en jobber med barnebøker. I denne boka handlet alle sangene om jula med Jesusbarnet og englesang. Når en hel bok skal fylles av illustrasjoner om det samme temaet, så går en litt tom etterhvert. Det kan ikke være Jesusbarn og engler på alle illustrasjonene! På denne illustrasjonen ser du Jesus som viser lysbilder av da han ble født!

"Et barn er født i Betlehem"
"Jungelord"

21 CHILDRENS BOOKS

CAPPELEN Forlag

Gro has been illustrating 21 childrens books using various techniques. Watercolour, liquid acrylic, collage, acryl and mixed media are some of mediums i have been using. Most of the books are not avaliable by the publisher any more. The song books from Luther Forlag is stil for sale, and the 6 Kråka Knas books can be bought by me. Also the book called "Verdens beste bamse".  

DAMM forlag
Cappelen forlag
Skal vi være venner? Sangbok til Bjarte Leihaug sine sanger

KRÅKA KNAS 1 - 6

BARNAS Forlag

Den første av Barnesangbøkene jeg illustrerte!

Den andre barnesangboka til Luther med nyeere sanger.

Julesangbok, Luther forlag