NYHETER

 • GAVER TIL PAR

  GAVER TIL PAR

  Hvorfor ikke gi noe som viser at du setter pris på at akkurat dere har valgt å dele livene sammen? Her er 8 ulike motiv med 2 hjerter - Two hearts together. Tittelene handler om å være trofaste sammen, å være sterke sammen, å vokse sammen, å blomstre sammen, å skinne sammen, å være intime sammen, om å fly høyt sammen eller om å skrive historie sammen!

  Les mer…
  10.12.2015 14.36
 • KJENTE OG KJÆRE BARNEBOKILLUSTRASJONER

  KJENTE OG KJÆRE BARNEBOKILLUSTRASJONER

  Mange kjenner illustrasjonene mine i fra barnesangbøkene "Hvem er Jungelens Konge", "Min båt er så liten!" og julesangboka "Deilig er den himmel blå". Det er mange år siden jeg illustrerte dem. Nå er det mulig å bestille disse som trykk i 2 forskjellige størrelser. 

  Les mer…
  29.11.2015 01.12
 • ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  Engleverksted er et bok som er proppfull av ideer. Det utroligste materialene kan brukes. Det er du som setter dem sammen med din personlige stil. Boken er kun tilgjengelig her da den ikke lengre er til salgs fra forlaget. 

  Les mer…
  28.11.2015 01.28
 • ENKLE STREKER I SAND

  ENKLE STREKER I SAND

  I år har jeg igjen vært med på å formidle gjennom sandmaling på Kvinner i Nettverk sin konferanse i Kristiansand. 2000 damer var samlet til inspirasjon og påfyll! 

  Les mer…
  29.10.2015 13.12
 • DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  Det gjør godt både fysisk og psykisk å få ryddet på atelieret. Det klarer hjernen og gjør det enklere å være kreativ. Jeg finner det jeg leter etter, og jeg kan begynne på nytt!

  Les mer…
  21.10.2015 10.07
 • SANDMALING også i år!

  SANDMALING også i år!

  I mange år har jeg deltatt på Kvinner i nettverk sin nordiske konferanse med maling eller sandamling. 

  Les mer…
  16.10.2015 15.03
 • FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  Jeg har et stort varelager etter mange år som yrkesaktiv billedkunstner og illustratør. Noen av disse er avfotografert og lagt ut for salg på nettsiden. Mye flott og noe llitt rare ting. Kanskje noe for akkurat deg!

  Les mer…
  24.03.2015 11.12
 • ORGINALMALERIER m julebonus

  ORGINALMALERIER m julebonus

  Frem til jul får du 20 % på alt av orginalmalerier. Skal de sendes må de bestilles så raskt som mulig. Forsendelse kommer i tillegg. Oppgi "JULEBONUS" som rabattkode når du bestiller, send en mail, eller kom på besøk på atelieret om du bor i nærheten. (send sms for å avtale tid på 99233081)

  Les mer…
  08.12.2014 18.19
 • KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  I September overtok jeg restopplaget av hobbybøker mine i fra Forlaget Damm Cappelen. Derfor kan jeg selge dem til en veldig god pris. Du får 4 bøker for 350 kr eller 3 for 280. 

  Les mer…
  09.09.2014 12.10
 • UTSTILLING SOMMERDAGAN

  UTSTILLING SOMMERDAGAN

  Også i år har det vært sommerutstilling på Nordtun skole, både i atelieret til Gro og i klasserommet ved siden av. Her var det også kafe!

  Les mer…
  03.08.2014 15.57
 • NETTBUTIKK

  NETTBUTIKK

  Det er nå lagt inn mange spennende motiv i nettbutikken!  Det er mulig å kjøpe orginalmalerier og digitrykk. Ta gjerne en titt!

  Les mer…
  02.04.2014 23.24
 • FARGERIKE DYREMOTIV

  FARGERIKE DYREMOTIV

  Bildene passer på barnerom så vel som på et kontor eller i en stue. De er stilrene og fargesterke, utrykksfulle, og får frem selve personligheten til hvert enkelt dyr. De er tilgjengelige som digitrykk, og kan bestilles i større format. 

  Les mer…
  15.03.2014 12.55
 • KOPTISK innbinding av BØKER

  KOPTISK innbinding av BØKER

  En gammel håndtverkstradisjon for innbinding av bøker. Bøkene har en åpen rygg der sømmen er synlig. Se mange flotte modeller! 

  Les mer…
  09.01.2014 16.15
 • KORTREISTE JULEPRESANGER

  KORTREISTE JULEPRESANGER

  Jula nærmer seg, og hvorfor ikke gi en kortreist julepresang? 

  Les mer…
  13.11.2013 14.38
 • NYE HJERTEHAGEKURS

  NYE HJERTEHAGEKURS

  Hamar, Grimerud; 14. - 15. Februar

  Flekkefjord; 21.  - 22. Februar

  Les mer…
  20.10.2013 23.41

Flere nyheter

"Frihet" "Frihet"

VISUELT KOMMUNIKASJONSREDSKAP

HJERTESPRÅK er et visuelt kommunikasjonsredskap basert på Gro sine hjerteillustrasjonenr. Det ble i 2012 etablert som et eget selskap, og det finnes kurs og undervisningsmateriale knyttet til motivene. Alle motivene har sitt eget tema, og det finnes mer enn 100 forskjelige motiv.  Les mere på; www.heart-language.com. 

KURS og UNDERVISNING

Hjertespråk har hatt mange kurs både i Norge og i utlandet. Det kan så langt undervises enten på Norsk eller på Engelsk. 

Ta kontakt for nærmere informasjon om kurs, undervisning eller foredrag. Kontakt Hjertespråk v Gro T. Rykkelid 99233081, gro@heart-language.com

Utstilling Hjertespråk, Galleri Geitodden

I 2012 ble nærmere 70 av orginalmaleriene stilt ut på Galleri Geitodden på Flekkerøy. Et flott lokale med godt med besøkende. Orginalmaleriene er ikke til salgs, men det ble solgt trykk av bildene. Det er mulig å ta kontakt om muligheter for utstilling.

TWO HEARTS - writing history together TWO HEARTS - writing history together

I bildeserien TWO HEARTS finnes det 9 ulike motiv. Det er fargerike motiv som er laget i blandingsteknikk. Akryl, decoupage og søm. Motivene har ulike tema som belyser det å leve tett sammen. De er ypperlige som gaver til par, til bryllup, til kjæresten eller til noen du ønsker å velsigne. Bildene tilgjengelig som digitrykk i 2 ulike størrelser. 

NYE BØKER

Hjertetro bok

HJERTETRO kursBOK

Hjertehagebok

HJERTEHAGEN BOK

Flotte innholdsrike bøker. Ypperlig til eget bruk og flotte som gaver. 

Gartner i eget liv

Boken som gir selvdyrking et nytt perspektiv!

Hjertehagen

Flott gavebok med illustrasjoner i farger.

Bilder rammer

Innrammet hjertespråkbilde m passpatour og ramme

HEART - LANGUAGE

The HEART-LANGUAGE is based on more then 100 different heart illustrations with various topics. The ideas behind it and the paintings are made by Gro. You can read mor about it on www.heart-language.com. It is established as a company, and we offer illustrated courses, seminars and lectures. 

The images communiates cross-culturally and beyond the barriers of languages. There are 4 main course modules. The main course consist of varied instructions that is related to the metaphors of the images. It contains simple psycology, good stories, tasks, and time for self reflection and fellowship. It is a great tool of communication that brings understanding to the depth of the heart. 
Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
Loren og Darleen Cunningham

Sommeren 2013 fikk vi besøk av et flott gullbrudepar! De fikk bildet "Two hearts - writing history together". Loren og Darleen er grunnleggerene av den verdensomspennende organisasjonen Youth With A Mission, som har arbeid i hele verden. Loren er også en av de få som har besøkt alle landene i hele verden. De er et virkelig flott vitnesbyrt på noen som virkelig har vært med å skrive historie sammen. De er visjonære, de går for det Gud legger ned i hjertene deres, og de er fantastiske jordnære og varme mennesker.