"Frihet" "Frihet"

VISUELT KOMMUNIKASJONSREDSKAP

HJERTESPRÅK er et visuelt kommunikasjonsredskap basert på Gro sine hjerteillustrasjonenr. Det ble i 2012 etablert som et eget selskap, og det finnes kurs og undervisningsmateriale knyttet til motivene. Alle motivene har sitt eget tema, og det finnes mer enn 100 forskjelige motiv.  Les mere på; www.heart-language.com. 

KURS og UNDERVISNING

Hjertespråk har hatt mange kurs både i Norge og i utlandet. Det kan så langt undervises enten på Norsk eller på Engelsk. 

Ta kontakt for nærmere informasjon om kurs, undervisning eller foredrag. Kontakt Hjertespråk v Gro T. Rykkelid 99233081, gro@heart-language.com

Utstilling Hjertespråk, Galleri Geitodden

I 2012 ble nærmere 70 av orginalmaleriene stilt ut på Galleri Geitodden på Flekkerøy. Et flott lokale med godt med besøkende. Orginalmaleriene er ikke til salgs, men det ble solgt trykk av bildene. Det er mulig å ta kontakt om muligheter for utstilling.

TWO HEARTS - writing history together TWO HEARTS - writing history together

I bildeserien TWO HEARTS finnes det 9 ulike motiv. Det er fargerike motiv som er laget i blandingsteknikk. Akryl, decoupage og søm. Motivene har ulike tema som belyser det å leve tett sammen. De er ypperlige som gaver til par, til bryllup, til kjæresten eller til noen du ønsker å velsigne. Bildene tilgjengelig som digitrykk i 2 ulike størrelser. 

NYE BØKER

Hjertetro bok

HJERTETRO kursBOK

Hjertehagebok

HJERTEHAGEN BOK

Flotte innholdsrike bøker. Ypperlig til eget bruk og flotte som gaver. 

Gartner i eget liv

Boken som gir selvdyrking et nytt perspektiv!

Hjertehagen

Flott gavebok med illustrasjoner i farger.

Bilder rammer

Innrammet hjertespråkbilde m passpatour og ramme

HEART - LANGUAGE

The HEART-LANGUAGE is based on more then 100 different heart illustrations with various topics. The ideas behind it and the paintings are made by Gro. You can read mor about it on www.heart-language.com. It is established as a company, and we offer illustrated courses, seminars and lectures. 

The images communiates cross-culturally and beyond the barriers of languages. There are 4 main course modules. The main course consist of varied instructions that is related to the metaphors of the images. It contains simple psycology, good stories, tasks, and time for self reflection and fellowship. It is a great tool of communication that brings understanding to the depth of the heart. 

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
Loren og Darleen Cunningham

Sommeren 2013 fikk vi besøk av et flott gullbrudepar! De fikk bildet "Two hearts - writing history together". Loren og Darleen er grunnleggerene av den verdensomspennende organisasjonen Youth With A Mission, som har arbeid i hele verden. Loren er også en av de få som har besøkt alle landene i hele verden. De er et virkelig flott vitnesbyrt på noen som virkelig har vært med å skrive historie sammen. De er visjonære, de går for det Gud legger ned i hjertene deres, og de er fantastiske jordnære og varme mennesker.