NYHETER

 • GAVER TIL PAR

  GAVER TIL PAR

  Hvorfor ikke gi noe som viser at du setter pris på at akkurat dere har valgt å dele livene sammen? Her er 8 ulike motiv med 2 hjerter - Two hearts together. Tittelene handler om å være trofaste sammen, å være sterke sammen, å vokse sammen, å blomstre sammen, å skinne sammen, å være intime sammen, om å fly høyt sammen eller om å skrive historie sammen!

  Les mer…
  10.12.2015 14.36
 • KJENTE OG KJÆRE BARNEBOKILLUSTRASJONER

  KJENTE OG KJÆRE BARNEBOKILLUSTRASJONER

  Mange kjenner illustrasjonene mine i fra barnesangbøkene "Hvem er Jungelens Konge", "Min båt er så liten!" og julesangboka "Deilig er den himmel blå". Det er mange år siden jeg illustrerte dem. Nå er det mulig å bestille disse som trykk i 2 forskjellige størrelser. 

  Les mer…
  29.11.2015 01.12
 • ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  Engleverksted er et bok som er proppfull av ideer. Det utroligste materialene kan brukes. Det er du som setter dem sammen med din personlige stil. Boken er kun tilgjengelig her da den ikke lengre er til salgs fra forlaget. 

  Les mer…
  28.11.2015 01.28
 • ENKLE STREKER I SAND

  ENKLE STREKER I SAND

  I år har jeg igjen vært med på å formidle gjennom sandmaling på Kvinner i Nettverk sin konferanse i Kristiansand. 2000 damer var samlet til inspirasjon og påfyll! 

  Les mer…
  29.10.2015 13.12
 • DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  Det gjør godt både fysisk og psykisk å få ryddet på atelieret. Det klarer hjernen og gjør det enklere å være kreativ. Jeg finner det jeg leter etter, og jeg kan begynne på nytt!

  Les mer…
  21.10.2015 10.07
 • SANDMALING også i år!

  SANDMALING også i år!

  I mange år har jeg deltatt på Kvinner i nettverk sin nordiske konferanse med maling eller sandamling. 

  Les mer…
  16.10.2015 15.03
 • FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  Jeg har et stort varelager etter mange år som yrkesaktiv billedkunstner og illustratør. Noen av disse er avfotografert og lagt ut for salg på nettsiden. Mye flott og noe llitt rare ting. Kanskje noe for akkurat deg!

  Les mer…
  24.03.2015 11.12
 • ORGINALMALERIER m julebonus

  ORGINALMALERIER m julebonus

  Frem til jul får du 20 % på alt av orginalmalerier. Skal de sendes må de bestilles så raskt som mulig. Forsendelse kommer i tillegg. Oppgi "JULEBONUS" som rabattkode når du bestiller, send en mail, eller kom på besøk på atelieret om du bor i nærheten. (send sms for å avtale tid på 99233081)

  Les mer…
  08.12.2014 18.19
 • KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  I September overtok jeg restopplaget av hobbybøker mine i fra Forlaget Damm Cappelen. Derfor kan jeg selge dem til en veldig god pris. Du får 4 bøker for 350 kr eller 3 for 280. 

  Les mer…
  09.09.2014 12.10
 • UTSTILLING SOMMERDAGAN

  UTSTILLING SOMMERDAGAN

  Også i år har det vært sommerutstilling på Nordtun skole, både i atelieret til Gro og i klasserommet ved siden av. Her var det også kafe!

  Les mer…
  03.08.2014 15.57
 • NETTBUTIKK

  NETTBUTIKK

  Det er nå lagt inn mange spennende motiv i nettbutikken!  Det er mulig å kjøpe orginalmalerier og digitrykk. Ta gjerne en titt!

  Les mer…
  02.04.2014 23.24
 • FARGERIKE DYREMOTIV

  FARGERIKE DYREMOTIV

  Bildene passer på barnerom så vel som på et kontor eller i en stue. De er stilrene og fargesterke, utrykksfulle, og får frem selve personligheten til hvert enkelt dyr. De er tilgjengelige som digitrykk, og kan bestilles i større format. 

  Les mer…
  15.03.2014 12.55
 • KOPTISK innbinding av BØKER

  KOPTISK innbinding av BØKER

  En gammel håndtverkstradisjon for innbinding av bøker. Bøkene har en åpen rygg der sømmen er synlig. Se mange flotte modeller! 

  Les mer…
  09.01.2014 16.15
 • KORTREISTE JULEPRESANGER

  KORTREISTE JULEPRESANGER

  Jula nærmer seg, og hvorfor ikke gi en kortreist julepresang? 

  Les mer…
  13.11.2013 14.38
 • NYE HJERTEHAGEKURS

  NYE HJERTEHAGEKURS

  Hamar, Grimerud; 14. - 15. Februar

  Flekkefjord; 21.  - 22. Februar

  Les mer…
  20.10.2013 23.41

Flere nyheter

5 HOBBYBØKER

GRO har skrevet 5 hobbybøker. De 4 første er gitt ut på NW. DAMM & SØN. Der var de også hovedbøker i bokklubben. Flere av dem er oversatt til svensk, dansk og islandsk. Den siste boken "Lek med farger er gitt ut på Damm Cappelen, og var også hovedbok i bokklubben hobbyglede.

PAPIRPATCHWORK

LAG FLOTTE KORT

Mange gode ideer til kort. Papir kombineres med blant annet stoff, symaskin, perler og ståltråd....

ENGLEVERKSTED, 1001 bevingede ideer

Her finner du morsomme oppskrifter til engler i utallige varianter! Du kan lage engler av det meste. Små engler som su kan lage mange av, eller store engler som trive best alene! SKjell, cernit, blonder, gamle duker, tre, papir.....

PAPIRGLEDE

Her kan du lære om grunnleggende teknikker innen papirlaging. Du blir også kjent med forskjellige papirdekoreringsteknikker. Marmorering og Pastamaling! Takknemlige teknikker som passer for alle aldersgrupper!

LEK MED FARGER

I denne boken finner du en enkel innføring akvarell og akrylmaling. Du blir kjent med teknikkene, og du får ideer til hvordan de kan prøves ut. De flotteste motivene dukker opp når du våger å leke!

PAPIRPATCHWORK - DECOUPAGE

I fra papirpatchwork boka

SONJA og ENGLEVERKSTED

Da kongen og dronninga besøkte Meløy fikk jeg en god prat med dem. Sonja fikk med seg både en håndlaget bok og Engleverksted boka!

DECOUPAGE ELG

Elg i nye farger
Nesten ferdig
De første lagene med papir på plass
Masse flotte farger i dekorpapir
Elgen før den fikk farger

The author of 5 HOBBY BOOKS

Dekorerte rammer

Gro has been making 5 hobby books for the largest publishing house in Norway. They also have been sold as the main book in their hobby club. Some of them are translated to the other nordic languages. The first book is called "The joy of paper" and is about papermaking and paper decorating techniques. Also some simple bookbinding. The next is about cardmaking. Using paper, sawing machine, beeds, steel tread etc. The third book is called "Paperpatchwork" and is mainly about decoupage. Most of it out of handdecorated paper. The forth book is called "1001 ideas for how making angels". In the picture the King and the Queen of Norway got a sample! The last book is called "play with colours!"The book is about various paintings techniques, and the joy of using them. 

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

PAPIRTEKNIKKER

Serveringsfat, marmorert papir
Kvaderatisk mønster

HÅNDLAGET PAPIR

Håndlaget bok og bilde med papirdekor