NYHETER

 • "VERDENS BESTE BAMSE"

  "VERDENS BESTE BAMSE"

  Bamse og Gakka er gode venner, og nå ligger alle de flotte orginalillustrasjonene ute for salg.

  Les mer…
  05.03.2019 20:15
 • GAVER TIL PAR

  GAVER TIL PAR

  Hvorfor ikke gi noe som viser at du setter pris på at akkurat dere har valgt å dele livene sammen? Her er 8 ulike motiv med 2 hjerter - Two hearts together. Tittelene handler om å være trofaste sammen, å være sterke sammen, å vokse sammen, å blomstre sammen, å skinne sammen, å være intime sammen, om å fly høyt sammen eller om å skrive historie sammen!

  Les mer…
  10.12.2015 14:36
 • KJENTE BARNEBOK-ILLUSTRASJONER

  KJENTE BARNEBOK-ILLUSTRASJONER

  Mange kjenner illustrasjonene mine i fra barnesangbøkene "Hvem er Jungelens Konge", "Min båt er så liten!" og julesangboka "Deilig er den himmel blå". Det er mange år siden jeg illustrerte dem. Nå er det mulig å bestille disse som trykk i 2 forskjellige størrelser. 

  Les mer…
  29.11.2015 01:12
 • ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  Engleverksted er et bok som er proppfull av ideer. Det utroligste materialene kan brukes. Det er du som setter dem sammen med din personlige stil. Boken er kun tilgjengelig her da den ikke lengre er til salgs fra forlaget. 

  Les mer…
  28.11.2015 01:28
 • ENKLE STREKER I SAND

  ENKLE STREKER I SAND

  I år har jeg igjen vært med på å formidle gjennom sandmaling på Kvinner i Nettverk sin konferanse i Kristiansand. 2000 damer var samlet til inspirasjon og påfyll! 

  Les mer…
  29.10.2015 13:12
 • DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  Det gjør godt både fysisk og psykisk å få ryddet på atelieret. Det klarer hjernen og gjør det enklere å være kreativ. Jeg finner det jeg leter etter, og jeg kan begynne på nytt!

  Les mer…
  21.10.2015 10:07
 • SANDMALING også i år!

  SANDMALING også i år!

  I mange år har jeg deltatt på Kvinner i nettverk sin nordiske konferanse med maling eller sandamling. 

  Les mer…
  16.10.2015 15:03
 • FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  Jeg har et stort varelager etter mange år som yrkesaktiv billedkunstner og illustratør. Noen av disse er avfotografert og lagt ut for salg på nettsiden. Mye flott og noe llitt rare ting. Kanskje noe for akkurat deg!

  Les mer…
  24.03.2015 11:12
 • ORGINALMALERIER m julebonus

  ORGINALMALERIER m julebonus

  Frem til jul får du 20 % på alt av orginalmalerier. Skal de sendes må de bestilles så raskt som mulig. Forsendelse kommer i tillegg. Oppgi "JULEBONUS" som rabattkode når du bestiller, send en mail, eller kom på besøk på atelieret om du bor i nærheten. (send sms for å avtale tid på 99233081)

  Les mer…
  08.12.2014 18:19
 • KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  I September overtok jeg restopplaget av hobbybøker mine i fra Forlaget Damm Cappelen. Derfor kan jeg selge dem til en veldig god pris. Du får 4 bøker for 350 kr eller 3 for 280. 

  Les mer…
  09.09.2014 12:10
 • UTSTILLING SOMMERDAGAN

  UTSTILLING SOMMERDAGAN

  Også i år har det vært sommerutstilling på Nordtun skole, både i atelieret til Gro og i klasserommet ved siden av. Her var det også kafe!

  Les mer…
  03.08.2014 15:57
 • NETTBUTIKK

  NETTBUTIKK

  Det er nå lagt inn mange spennende motiv i nettbutikken!  Det er mulig å kjøpe orginalmalerier og digitrykk. Ta gjerne en titt!

  Les mer…
  02.04.2014 23:24
 • FARGERIKE DYREMOTIV

  FARGERIKE DYREMOTIV

  Bildene passer på barnerom så vel som på et kontor eller i en stue. De er stilrene og fargesterke, utrykksfulle, og får frem selve personligheten til hvert enkelt dyr. De er tilgjengelige som digitrykk, og kan bestilles i større format. 

  Les mer…
  15.03.2014 12:55
 • KOPTISK innbinding av BØKER

  KOPTISK innbinding av BØKER

  En gammel håndtverkstradisjon for innbinding av bøker. Bøkene har en åpen rygg der sømmen er synlig. Se mange flotte modeller! 

  Les mer…
  09.01.2014 16:15
 • KORTREISTE JULEPRESANGER

  KORTREISTE JULEPRESANGER

  Jula nærmer seg, og hvorfor ikke gi en kortreist julepresang? 

  Les mer…
  13.11.2013 14:38

Flere nyheter

PAINTINGS and ART

For more than 10 years Gro has been working out of her studio in Engavågen, Norway. It is beautiful located in a old school, and close by the sea. It is also north by the artic circle. Here we have a dark season with northern lights in the winter and the midnight sun in the summer. I do work in various techniques and I am using bright colours. I also sell originals and digital prints. 

Vinduene er pusset opp, og satt inn med hvit møbelvoks. Rutene er orginalle. Jeg har to vinduer med 3 ruter og 2  med 2 ruter for salg. Du kan selv velge motivene, og det er også mulig å bestille hjertespråkmotiv. Ta kontakt for pris!

Meløymotiv rammet inn i gammelt vindu

ORGINALMALERIER

Det tas forbehold om at noen av orginalmaleriene allerede kan være solgt. Noen av dem er på utstilling, mens andre er i prosess ang kjøp. Mail gjerne om du vurderer å kjøpe et større maleri.

Åmøy sett fra Vallvågen

Velkommen til nettsiden min! Her finner du masse spennende. Nettbutikken opptateres underveis. Ellers så er det bare å ta kontakt om du ønsker å bestille bilder, illustrasjoner, eller er interessert i kurs og seminar. Du vil finne mer om Hjertespråk på www.heart-language.com

Digitrykk i vindusramme

Digitrykk, Meløymotiv i passpatour i 150 år gammelt vindu! Vinduet er skrapet ned og satt inn med hvit møbelvoks. Vindusrutene er orginale. 

Two hearts - faithful together
"Creation" Maleri, akryl, 120 x 150 cm

Dette bildet ble malt til sommerutstillingen 2013. Det er lag på lag med tesksturer og akrylmaling. Det er mange farger, og selve spiralen har fått et flere tynne lag med Glimmer på toppen. Et stort bilde og et spennende motiv.

TUKAN og HORNBILL

Tukan og hornbill, 57 x 77 cm

I snart 10 år har Gro hatt atelier og arbeidssted på Nordtun skole som ligger på Engavågen. Her er et helt klasserom til disposisjon. Lokalet kan også brukes til kurslokale. Her er det god plass og rikelig med lys. (i alle fall i sommerhalvåret) I resten av huset er det mye liv og folk i fra mange nasjoner. Her drives det også en DTS skole som er tilknyttet det internasjonale universitetet "University of the Nations!"

Det du løser på jorden…., akrylmaleri og digitrykk
Grønningen fyr, 80 x 60 cm

Noen vil kjenne igjen sandmaleriene i fra konferanser som Kvinner i Nettverk og Oase. Noen av disse er fotografert og tilgjengelig som trykk i ulike størrelser

 • GIRAFF I COLLAGE
 • LUNDEFUGL, akryl
 • MELØYMOTIV, Blokktind i midnattsol!
 • SOMMERCOLLAGE
 • Kunna sett i fra Meløya
 • HJERTESPRÅK
 • TWO HEARTS - growing together
 • BARNEBOKILLUSTRASJONER
 • AKRYLMALERI, Kunna sett i fra Meløya
 • BARNEBOK, Det lyser i stille grender

FØLG GJERNE :-)

Klikk her og følg meg på PINTEREST

Klikk her og følg meg på FACEBOOK!

Klikk her og følg meg på INSTAGRAM :-)

Icon made by Freepik from www.flaticon.com 

Digitrykk til alle anledninger
"Creation" 120 x 150 cm

HJERTESPRÅK

Fred

Hjertespråk bildene finnes i mange varianter, og to størrelser digitrykk. Flotte gaver med håp og mening.

Høstlandskap

Orginal akvareller i ulike størrelser. Noen er ferdig innrammet og selges med ramme!

Two hearts...

Gaver med mening til bryllup, til par eller til din kjære! Digitrykk i 2 størrelser. "Two hearts - writing history together!"

Kortreist Engel

Disse englene passer til alle anledninger og det er ikke bare til jul. Flotte håndlage gaver av kortreiste lokale materialer.

Jaguar

Flotte portretter av dyr laget i collage. Finnes som digitrykk!

Svartisen

9 ulike motiv som digitrykk

Sneglehus

Der havet møter stranden finnes det mange hemmeligheter. 

Himmelsk omsorg

Motiv med en dypere mening og et himmelsk perspektiv

Lundefugl

De fleste Nordlands-motivene ble malt i 1999, og utstilt en rekke steder. Det er i etterkant laget kort av flere av motivene. Noen av orginalene er fremdeles til salgs.

Kongsbarn

Under flere store konferanser har jeg jobbet med sandmaling. Dette er laget på Kvinnekonferansen i Kristiansand

Englel med oppgave Det du løser.....

 "Det du løser på jorden skal være løst i himlen!" Akrylmalerier i transparent akrylmaling med bladgull. De finnes også som digitrykk.

Håndlaget papir

Bilder laget i av tynne lag med glimmer og håndlaget papir. Innrammet  i svevende akrylramme.

Gode tilbud på bøker

Jeg har overtatt restopplaget av hobbybøker som nå selges til svært lave priser. Flott til egen inspirasjon, og flotte som gaver!

Styrke

Finn hjertespråk bildet som passer deg!

Hobbyboken Engleverksted
Korteist engel av kamskjell
lagt til handlevogn