PROFETISK MALING

I mange år har jeg vært engasjert på større konferanser for å male på scenen der. Blant annet til Kvinner i Nettverk og Oase. Noen av disse motivene har jeg tatt videre og jobbet med i stort format. Orginalene er til salgs, (alle i 80 x 100 cm) men de finnes også som digitrykk i 3 størrelser!

Kom til kilden Kom til kilden Kom til kilden Kom til kilden Kom til kilden Kom til kilden

Et tema på en kvinnekonferanse var "Kom til kilden"! Til Guds kilder kan jeg alltid komme for å få påfyll, og de går aldri tomme! 

Himmelsk perspektiv

Når vi ser verden på avstand blir bagateller og problemer små, og vi ser det store perspektivet. Guds perspektiv!

Det skal spire håp i fra smerte Det skal spire håp i fra smerte Det skal spire håp i fra smerte Det skal spire håp i fra smerte Det skal spire håp i fra smerte Det skal spire håp i fra smerte

Mange opplever smerte, men i Guds hender kan det vokse frem håp og mening i fra det mørkeste mørke. 

I fars armer I fars armer I fars armer I fars armer I fars armer I fars armer

Et barn i fars armer er et flott bilde på å være elsket. Orginalmaleriet er solgt, men det er mulig å kjøpe digitrykk av motivet i 3 ulike størrelser.

Jobbing ute!

En flott sommerdag med jobbing utenfor atelieret!

A human being, not a human doing! A human being, not a human doing! A human being, not a human doing! A human being, not a human doing! A human being, not a human doing! A human being, not a human doing!

Vi er så opptatte av å gjøre! Det er det som gir oss verdi. Men jeg har en egenverdi som ikke er avhengig av hva jeg gjør, men i kraft av at jeg er! Jeg er skapt "på skremmende underfullt vis" og jeg kan få lov til å hvile i det!

Orginalmaleri;  akryl på lerret, 80 x 100 cm m sort ramme.

HIMMELSK OMSORG

Himmelsk omsorg Himmelsk omsorg Himmelsk omsorg Himmelsk omsorg Himmelsk omsorg Himmelsk omsorg

Orginalmaleri; akryl på lerret, 80 x 100 cm. Uten ramme

Det du løser på jorden… Det du løser på jorden… Det du løser på jorden… Det du løser på jorden… Det du løser på jorden… Det du løser på jorden…..

MED GULL og TEKSTURER

Himmelsk berøring Himmelsk berøring Himmelsk berøring Himmelsk berøring Himmelsk berøring Himmelsk berøring

Digiprint av motivene

Motivene er for salg i 3 størrelser. 60 x 100 kr 950,-  30 x 50 kr 550,-  og 20 x 30 kr 350,- De er alle signert av kunstner og har håndskrevet tittel under bilde. 

Orginalmotiv

Orginalmaleriene er også for salg. "A human being, not a human doing" er også rammet inn i sort svevende ramme. Ta kontakt for pris!

Det du løser på jorden….2 Det du løser på jorden….2 Det du løser på jorden….2 Det du løser på jorden….2 Det du løser på jorden….2 Det du løser på jorden…2
lagt til handlevogn