NYHETER

 • GAVER TIL PAR

  GAVER TIL PAR

  Hvorfor ikke gi noe som viser at du setter pris på at akkurat dere har valgt å dele livene sammen? Her er 8 ulike motiv med 2 hjerter - Two hearts together. Tittelene handler om å være trofaste sammen, å være sterke sammen, å vokse sammen, å blomstre sammen, å skinne sammen, å være intime sammen, om å fly høyt sammen eller om å skrive historie sammen!

  Les mer…
  10.12.2015 14.36
 • KJENTE BARNEBOK-ILLUSTRASJONER

  KJENTE BARNEBOK-ILLUSTRASJONER

  Mange kjenner illustrasjonene mine i fra barnesangbøkene "Hvem er Jungelens Konge", "Min båt er så liten!" og julesangboka "Deilig er den himmel blå". Det er mange år siden jeg illustrerte dem. Nå er det mulig å bestille disse som trykk i 2 forskjellige størrelser. 

  Les mer…
  29.11.2015 01.12
 • ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  Engleverksted er et bok som er proppfull av ideer. Det utroligste materialene kan brukes. Det er du som setter dem sammen med din personlige stil. Boken er kun tilgjengelig her da den ikke lengre er til salgs fra forlaget. 

  Les mer…
  28.11.2015 01.28
 • ENKLE STREKER I SAND

  ENKLE STREKER I SAND

  I år har jeg igjen vært med på å formidle gjennom sandmaling på Kvinner i Nettverk sin konferanse i Kristiansand. 2000 damer var samlet til inspirasjon og påfyll! 

  Les mer…
  29.10.2015 13.12
 • DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  Det gjør godt både fysisk og psykisk å få ryddet på atelieret. Det klarer hjernen og gjør det enklere å være kreativ. Jeg finner det jeg leter etter, og jeg kan begynne på nytt!

  Les mer…
  21.10.2015 10.07
 • SANDMALING også i år!

  SANDMALING også i år!

  I mange år har jeg deltatt på Kvinner i nettverk sin nordiske konferanse med maling eller sandamling. 

  Les mer…
  16.10.2015 15.03
 • FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  Jeg har et stort varelager etter mange år som yrkesaktiv billedkunstner og illustratør. Noen av disse er avfotografert og lagt ut for salg på nettsiden. Mye flott og noe llitt rare ting. Kanskje noe for akkurat deg!

  Les mer…
  24.03.2015 11.12
 • ORGINALMALERIER m julebonus

  ORGINALMALERIER m julebonus

  Frem til jul får du 20 % på alt av orginalmalerier. Skal de sendes må de bestilles så raskt som mulig. Forsendelse kommer i tillegg. Oppgi "JULEBONUS" som rabattkode når du bestiller, send en mail, eller kom på besøk på atelieret om du bor i nærheten. (send sms for å avtale tid på 99233081)

  Les mer…
  08.12.2014 18.19
 • KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  I September overtok jeg restopplaget av hobbybøker mine i fra Forlaget Damm Cappelen. Derfor kan jeg selge dem til en veldig god pris. Du får 4 bøker for 350 kr eller 3 for 280. 

  Les mer…
  09.09.2014 12.10
 • UTSTILLING SOMMERDAGAN

  UTSTILLING SOMMERDAGAN

  Også i år har det vært sommerutstilling på Nordtun skole, både i atelieret til Gro og i klasserommet ved siden av. Her var det også kafe!

  Les mer…
  03.08.2014 15.57
 • NETTBUTIKK

  NETTBUTIKK

  Det er nå lagt inn mange spennende motiv i nettbutikken!  Det er mulig å kjøpe orginalmalerier og digitrykk. Ta gjerne en titt!

  Les mer…
  02.04.2014 23.24
 • FARGERIKE DYREMOTIV

  FARGERIKE DYREMOTIV

  Bildene passer på barnerom så vel som på et kontor eller i en stue. De er stilrene og fargesterke, utrykksfulle, og får frem selve personligheten til hvert enkelt dyr. De er tilgjengelige som digitrykk, og kan bestilles i større format. 

  Les mer…
  15.03.2014 12.55
 • KOPTISK innbinding av BØKER

  KOPTISK innbinding av BØKER

  En gammel håndtverkstradisjon for innbinding av bøker. Bøkene har en åpen rygg der sømmen er synlig. Se mange flotte modeller! 

  Les mer…
  09.01.2014 16.15
 • KORTREISTE JULEPRESANGER

  KORTREISTE JULEPRESANGER

  Jula nærmer seg, og hvorfor ikke gi en kortreist julepresang? 

  Les mer…
  13.11.2013 14.38
 • NYE HJERTEHAGEKURS

  NYE HJERTEHAGEKURS

  Hamar, Grimerud; 14. - 15. Februar

  Flekkefjord; 21.  - 22. Februar

  Les mer…
  20.10.2013 23.41

Flere nyheter

KURS I ULIKE TEKNIKKER OG TEMA

Det er mulig å ta kontakt for ulike kurs. Det er mulig å lage kurs ut i fra ulike teknikker, og med ulike tema. Jeg har pr i dag en 20 % stilling i Kunst og kulturskolen i Meløy. Ellers så har jeg undervist på mange ulike skoler og kurs, ogs å i utlandet. Det er spennende til å være tilstede for å undervise og inspirere. 

KURS i MEXICO, St Louis de Potosi

Mauricio sammen med damene i St. Louis de Potosi

i 2008 hadde jeg to kunstseminar i Mexico. I Colima og i St Lois de Potosi. Min gode venn Mauricio arrangerte dem, og det ble minnerike dager sammen med flotte mennesker. Vi laget vårt eget dekorpapir, og jobbet videre ut i fra dette med collage og decoupage. De laget også sin egen bok! 

Tørking av pastamalt papir i Colima, Mexico
Pastamalt dekorpapir
"En kunstner i Guds rike!" seminar
Idar på atelierbesøk!
Hjertehagekurs

Det finnes ulike Hjertespråk kurs.  Dette er ikke kunstkurs, men kurs som handler om selvutvikling og livsmestring. Du finner mer om dette på www.heart-language.com.  

Kunst undervisning

Kunst undervisning

Det er mulig å bestille kurs i ulike tema eller ulike teknikker. Ta kontakt for å spørre nærmere ang muligheter og for pris. 

TEACHING and ART SEMINARS

Throughout the years I have been having art seminars in various contries. Some of them are related to specific projects. I have several times been teaching on School of illustration, University of the Nations in Hawaii. Also in simular schools in Kenya, Norway and Australia. In Mexico my friend Mauricio did put up shorter seminars for local people. In Fiji we made handmade paper from the bushes in the backyard.

Locally in Norway it is possible to order seminars in my art studio. It can be in various techniques or different topics. If you order a seminar as a group it might also be possible to stay and eat in the same building!

3 dagers seminar i Mexico - bilde, bok, kort, decoupage på ramme
Flotte damer på kurs i Colima, Mexico
Gro underviser på engelsk og Mauricio oversetter til Spansk
Mor og datter i St Louis De Potosi, Mexico
Kurs på atelieret på Engavågen
Jentene i arbeid på Kulturskolen i Meløy
Utstilling på Meløy Bibliotek, Kulturskolen