KURS I ULIKE TEKNIKKER OG TEMA

Det er mulig å ta kontakt for ulike kurs. Det er mulig å lage kurs ut i fra ulike teknikker, og med ulike tema. Jeg har pr i dag en 20 % stilling i Kunst og kulturskolen i Meløy. Ellers så har jeg undervist på mange ulike skoler og kurs, ogs å i utlandet. Det er spennende til å være tilstede for å undervise og inspirere. 

KURS i MEXICO, St Louis de Potosi

Mauricio sammen med damene i St. Louis de Potosi

i 2008 hadde jeg to kunstseminar i Mexico. I Colima og i St Lois de Potosi. Min gode venn Mauricio arrangerte dem, og det ble minnerike dager sammen med flotte mennesker. Vi laget vårt eget dekorpapir, og jobbet videre ut i fra dette med collage og decoupage. De laget også sin egen bok! 

Tørking av pastamalt papir i Colima, Mexico
Pastamalt dekorpapir
"En kunstner i Guds rike!" seminar
Idar på atelierbesøk!
Hjertehagekurs

Det finnes ulike Hjertespråk kurs.  Dette er ikke kunstkurs, men kurs som handler om selvutvikling og livsmestring. Du finner mer om dette på www.heart-language.com.  

Kunst undervisning

Kunst undervisning

Det er mulig å bestille kurs i ulike tema eller ulike teknikker. Ta kontakt for å spørre nærmere ang muligheter og for pris. 

TEACHING and ART SEMINARS

Throughout the years I have been having art seminars in various contries. Some of them are related to specific projects. I have several times been teaching on School of illustration, University of the Nations in Hawaii. Also in simular schools in Kenya, Norway and Australia. In Mexico my friend Mauricio did put up shorter seminars for local people. In Fiji we made handmade paper from the bushes in the backyard.

Locally in Norway it is possible to order seminars in my art studio. It can be in various techniques or different topics. If you order a seminar as a group it might also be possible to stay and eat in the same building!

3 dagers seminar i Mexico - bilde, bok, kort, decoupage på ramme
Flotte damer på kurs i Colima, Mexico
Gro underviser på engelsk og Mauricio oversetter til Spansk
Mor og datter i St Louis De Potosi, Mexico
Kurs på atelieret på Engavågen
Jentene i arbeid på Kulturskolen i Meløy
Utstilling på Meløy Bibliotek, Kulturskolen