ATELIER

Det hender jeg inviterer til åpent atelier! Både i forbindelse med jul, og på sommeren.  Da blir arbeidsbordene ryddet, og motivene jeg har stilt ut. I 2 år har jeg også hatt åpent under "sommerdagan" i Meløy kommune. Hjertespråk orginalene har hatt sitt faste tilholdssted i atelieret, og ellers motiv som ikke er på reise.  Du er når som helst velkommen innom på besøk mens jeg jobber. Jeg setter pris på å få beskjed på forhånd eller om vi kan gjøre en avtale. (Det hender atelieret er mindre ryddig en på bildene her)

PRIVAT

Denne ble satt opp på Flekkerøy v. Kristiansand i forbindelse med et opphold vi hadde der. Huset vi eier ble tømt og ryddet, og vi inviterte til utstilling i de små men trivelige lokalene. Gode samtaler og nye relasjoner! 

PRIVAT UTSTILLING

FELLESUTSTILLING

Collage - velsignelse

Ornamentalt bilde i collage og gouasj i Rødfarger. Gull og marmorert papir. Bildet er til salgs.

Collage - velsignelse

Ornamentalt bilde i collage / gouasj i grønnfarger. Gull og marmorert papir. Bildet er til salgs!

Collage - bønn

Ornamentalt bilde i collage / gouasj i blåfarger. Gull og marmorert  papir. Bildet er til salgs!

UTSTILLINGER

I November 2012 ble 87 av Hjertespråk orginalene utstilt på Flekkerøy v. Kristiansand, i Galleri Geitodden sine lokaler. Altså på hjemplassen min! Det ble samtidig invitert til 3 temakvelder med inviterte foredragsholdere samt 3 formiddager med informasjon om Hjertespråket for spesielt inviterte faggrupper. Det ble mange gode samtaler og hyggelige dager.

ROSENDAL

Sommeren 2012 ble jeg invitert til Rosendal kunst og matfestival for å være med aktivt på scenen med maling samt ha separatutstilling. Her er bildet "Himmelsk omsorg" samt noen mindre tradisjonsinpirerte motiv. Alt er malt i akryl med palettkniv!

GALLERI BAKERIET

På Ørnes gamle handelssted ligger en liten bygning som tidligere var bakeri. Derav navnet Galleri bakeriet. Utsillingen stod åpen hele sommeren 2013 og var tilrettelagt i fra kommunen. Ca 750 stk var innom i løpet av sesongen.

KATAKOMBEN

Fra en seperatutstilling 1998 i Katakomben. Utstillingen var fylt med engler og åndelige motiv, og åpnet for å markere adventstida i utstillingslokalet til kjelleren til Bok og Media i Oslo. 

EXHIBITIONS

Sommerdagan i Meløy 2013

Here are some of my art exhibitions. It is great to have the pictures gathered. It is always a lot of work, both to finish the pictures, but also to gather them and get them on the wall. But it is so enjoyable to see it all up. In 2012 I had 87 of the heart-language original painting exhibited in a gallery, Galleri Geitodden on Flekkerøy, close to Kristiansand. What is exciting about the heart images is that it makes people think, meditate, comunicate with their own heart, and often it creates great conversations. We also had inspirational seminars linked up with the exhibition. Other pictures are from my studio and also other places.

HJERTESPRÅK

Halsa, Meløymotiv 2014
Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
lagt til handlevogn