ORGINALKUNST

Det tas forbehold om at orginalmaleriene allerede kan være solgt, eller er i prosesser ang kjøp.  De kan også være på utstilling. Mail gjerne om du vurderer å kjøpe et større maleri.

Tulipanstilleben

Akvarell 34 x 52 cm

Refleksjoner, Akryl

Akrylmaleri på lerret, 88 x 116cm

Creation, Orginalmaleri, Akryl m glimmer

Stort maleri med spennende detaljer og mye liv! 150 x 120 cm

TWO HEARTS

Bildene gjør seg ekstra godt med passpatour og ramme. Motivene finnes i to ulike størrelser og dermed også to ulike priser. Kr 650,- og kr 450,- Flotte gaver til bryllup, til par og til spesielle anledninger!

Nå er også orginalmotivene lagt ut for salg! 

ORGINALER til 2 hearts

Noen av barnebøkene er gått ut i fra forlaget, og er ikke lengre i salg. Noen har jeg overtatt restopplaget til. Andre er fremdeles til salgs gjennom forlaget, og kan bestilles der. Kråka Knas og Verdens beste Bames selges til en lav pris, og er ypperlig som presanger til de minste.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

FRA MELØY

Signerte digitrykk i tre ulike størrelser. 24 x 24 cm kr 550,-, mellomstore til 14 x 14 cm kr 350,- og de små  7 x 7 cm og koster 150,- 

Orginalmaleriene er malt på lerret. Noen av dem er malt på "Deep edge lerret" og motivet går ut over kantene. Det kan da henges på veggen uten ramme om ønskelig. Motivene på vanlig ramme kan gjerne rammes inn.

Noen av motivene her er til salgs som orginalmalerier i 80 x 100 cm. Eller så er det mulig å kjøpe dem som signerte digitrykk i 3 ulike størrelser. 19 x 24 cm, 24 x 30 cm og 37 x 45 cm. 

Kjempetilbud HOBBYBØKER

Gro har forfattet 5 hobbybøker om ulike teknikker. Disse er til salgs gjennom forlag, og et lite antall er til salgs gjennom nettbutikken her. Det finnes også 2 ulke materkalpakker som er laget gjennom bistandsprosjekt i Albania og på Fillippinene

Overskrift

UNIKE GAVER

Barnebokillustrasjonene i fra bøkene "Hvem er Jungelens Konge?" og "Min båt er så liten". Noen er tilgjengelige som digitrykk.  Det er også mulig med ulike format med noe lengre bestillingstid.

Hvem er Jungelens Konge?

Digitrykk 25 x 25 cm

UNIKE GAVER

Orginale produkter som ingen har maken til. Speilet er møysommelig dekorert med striper av hånddekorert papir. Bildene under er skapt av håndlaget papir. Fiber i fra naturen, og tynne lag med transparent glimmer danner motivet. Unike stilrene bilder som er rammet inn i dobbelt pleksiglass.

Drømmespeil

2 orginalmalerier i vindusramme sammen med speil

Dekorativt speil

Decoupage av håndlaget dekorpapir og bladgull

Speil med blomstermotiv i vindu

Et gammelt vindu med spennende vri.

Disse fargerike dyremotivene finnes i 3 ulike størrelser digitrykk. De største på 18 x 23,5 cm koster 550,-, 13 x 17,5 cm koster 350,- og de minste er 7 x 13,5 og koster 180,-

ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER

Engler er fine som gaver. De laminerte englene kan fungere som en ekstra hilsen til en gave eller som et kort til en bukett. Det går an å skrive direkte på den med sølvtusj for dette. Alle er håndlagde og ingen er helt like. Englene av glimmer og ståltråd er laget av lokale materialer i fra en glimmergruve. Flotte oppmerksomhetsgaver til alle anledninger.

ROSEMALING…

Rosemaling lages tradisjonelt i Olje. Her har de fått et litt mer røfft utrykk med tekstur og akrylmaling malt med palettkniv. Fargesterke tradisjonstro bilder som alle har et hjerte i seg. 

ILLUSTRASJONER

Da jeg nylig gikk gjennom arkivet mitt fant jeg en mengde illustrasjoner og motiv som jeg rett og slett hadde glemt jeg hadde. Disse er nå blitt avfotografert, og lagt ut til salg. Flotte motiv til mange anledninger, og til forholdsvis lave priser. 

HJERTESPRÅK

Endelig har bøkene kommet i fra trykkeriet. Hjertespråkboken "Gartner i eget liv" er på 230 sider med sort hvitt illustrasjoner til hvert kapittel. "Hjertehagen" er en gavebok med 22 illustrasjoner i farger hentet i fra Hjertehagen. Den har enkle tekster og sitater. Flotte som gaver og til eget bruk!

Hjertetro bok

HJERTETRO kursBOK

Hjertehagebok

HJERTEHAGEN BOK

Hjertehagen

Hjertehagen

Flott gavebok med illustrasjoner i farger.

Gartner i eget liv!

Gartner i eget liv

Boken som gir selvdyrking et nytt perspektiv!

Hjertespråkbildene finnes i digitrykk i 2 ulike størrelser. De største er 25 x 25 cm og koster 550,- pr stk. De minste er 15 x 15 og koster 400,- pr stk. De egner seg godt i passpatour og ramme. Det går også an å ha flere motiv i en passpatour (med flere hull) i en ramme.

Akvareller på håndlaget papir gir et røfft inntrykk. Motivet er malt med lag på lag akvarell og maskeringsveske, og noe av fargen er også vasket ut for å gi et spennende effekt.

Collage er spennende, og de får ofte et tekstilt utrykk. Ved å kombinere ulike papir og ulike teknikker blir det spennende resultat. Både akvarell og papirdekor i ulike teknikker. Her er alle bildene limt med bokbinderlim på ulike stabile underlag som så er tørket under press.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.