ORGINALKUNST

Har du lyst på et maleri - et bilde ingen andre har maken til?

Velkommen til det lille galleriet mitt som alltid er åpent. Orginale malerier og illustrasjoner i mange ulike utrykk, digitrykk, trykk og unike gaver.

Det tas forbehold om at orginalmaleriene kan være i prosesser ang kjøp, på utstillinger eller være solgt. Mail gjerne om ønsker et større maleri. Fargene kan avviker noe fra orginal til foto på nettsiden. Jeg sende gjerne flere bilder av maleriet du ønsker :-)

Gallerier tar ofte 30 - 40 % av salget, så du får mer for pengene ved å kjøpe direkte fra kunstner.  Det koster også å drive galleri og butikk på nett, men når ut til flere. Still gjerne spørsmål! Jeg maler også på bestilling, tegner skisseforslag  og gir prisoverslag til det du ønsker deg.

A human being…, Orginalmaleri m ramme

Orginalmaleri, akryl 80 x 100 cm m ramme

Oksøy fyr, Akrylmaleri

Orginalmaleri 60 x 80 cm

Grønningen fyr, Akrylmaleri

Orginalmaleri 60 x 80 cm

Drømmespeil

2 orginalmalerier i vindusramme sammen med speil

Creation, Orginalmaleri, Akryl m glimmer

Stort maleri med spennende detaljer og mye liv! 150 x 120 cm

Utsikt med kjærlighet. Blandingsteknikker

Orginalmotiv 80 x 100 cm

Himmelsk omsorg

Orginalmaleri , akryl, 80 x 100 cm

Vårinspirasjon, m ramme

Collage m. ramme

Himmelsk berøring, orginalmaleri

Orginalmaleri, akryl + bladgull, 80 x 100 cm

2 Meløymotiv i vindusramme

DIgitrykk i gammelt vindu!

3 Meløymotiv i vindusramme

Digitrykk i gammelt vindu!

Det du løser…2, Orginalmaleri

Orginalmaleri, akryl 80 x 100 cm

Ville iris, orginalmaleri

Akrylmaleri på papir

Rødøy, orginalmaleri

Akrylmaleri på papir

Reflecting light - reflecting God

Akryl maleri, 116 x 89 cm

Bolga sett i fra Gammøya, Akrylmaleri

Stemningsfullt maleri, uten ramme

Rosenrot i morgenlys

Akrylmaleri 50 x 100 cm

Åmnes i midnattsol, Akrylmaleri

Akrylmaleri på lerret, 100 x 50 cm

Kunna sett i fra Meløya, Akrylmaleri

Akrylmaleri, 50 x 100 cm

Træna, orginalmaleri m ramme

Akrylmaleri 63 x 83 cm

Hestmannen orginalmaleri, m ramme

Akrylmaleri , 63 x 83 cm

Oksøy, orginalmaleri

Akrylmaleri på papir

MELØYMOTIV - digitrykk i 3 størrelser

Trykkene er laget med utgangspunkt i Gro's malerier fra Meløy. 9 motiv er tilgjengelig som signerte digitrykk i 3 størrelser. 7 x 7 cm, (150,-) 15 x 15 cm (350,-) og  24 x 24 cm (550,-) Flotte unike gaver. 

ROSEMALINGSINSPIRASJON - akryl, akvarell og collage

Rosemaling lages tradisjonelt i Olje. Her har de fått et litt mer røfft utrykk med tekstur og akrylmaling malt med palettkniv. Fargesterke tradisjonstro bilder som alle har et hjerte i seg. 

SANDMALERIER - digitrykk, bilder fra ulike konferanser

HÅNDLAGET PAPIR og glimmer

Noen har kanskje sett meg male på scenen på ulike konferanser. Noen av motivene har jeg jobbet videre med, og er til salgs som orginalmalerier (80 x 100 cm).  Signerte digitrykk i 3 ulike størrelser, 19 x 24 cm (350,-), 24 x 30 cm (550,-) og 37 x 45 cm (950,-) 

ENGLER til alle anledninger

Engler er fine som gaver. De laminerte englene kan fungere som en ekstra hilsen til en gave eller som et kort til en bukett. Det går an å skrive direkte på den med sølvtusj for dette. Alle er håndlagde og ingen er helt like. Englene av glimmer og ståltråd er laget av lokale materialer i fra en glimmergruve. Flotte oppmerksomhetsgaver til alle anledninger.

COLLAGE

Collage er spennende, og de får ofte et tekstilt utrykk. Ved å kombinere ulike papir og ulike teknikker blir det spennende resultat. Både akvarell og papirdekor i ulike teknikker. Her er alle bildene limt med bokbinderlim på ulike stabile underlag som så er tørket under press.

HJERTESPRÅK BILDER - signerte digitrykk

Hjertespråkbildene finnes i digitrykk i 2 ulike størrelser. De største er 25 x 25 cm og koster 550,- pr stk. De minste er 15 x 15 og koster 400,- pr stk. De egner seg godt i passpatour og ramme. Det går også an å ha flere motiv i en passpatour (med flere hull) i en ramme.

HJERTESPRÅK BØKER

Endelig har bøkene kommet i fra trykkeriet. Hjertespråkboken "Gartner i eget liv" er på 230 sider med sort hvitt illustrasjoner til hvert kapittel. "Hjertehagen" er en gavebok med 22 illustrasjoner i farger hentet i fra Hjertehagen. Den har enkle tekster og sitater. Flotte som gaver og til eget bruk!

TWO HEARTS - den perfekte gaven til par og bryllup!

Bryllupsgaver med mening. Bildene gjør seg ekstra godt med passpatour og ramme. Motivene finnes i to ulike størrelser og dermed også to ulike priser. Kr 650,- og kr 450,- Flotte gaver til bryllup, til par og til spesielle anledninger! Nå er også orginalbildene lagt ut for salg!

ORGINALENE er også til salgs....

ORGINALILLUSTRASJONER - bilder fra bøker i ulike teknikker.

VERDENS BESTE BAMSE

Orginalillustrasjoner fra boken "Verdens beste bamse". Flotte gaver til barnerommet. Akvarell m blyant. Kjøper du to får du boken med på kjøpet.

SKAL VI VÆRE VENNER?

Orginalillustrasjoner fra boken "Skal vi være venner" utgitt på Luther forlag. Flotte som gaver til de minste, til dåp, til bursdag. Illustrasjonene er laget i blandingsteknikker, akvarell, gouasj, penn og collage. Det finnes bare en av hver og motivene er illustrasjoner til sanger skrevet av Bjarte Leithaug. Det finnes også CD med sangene.

COLLAGE AV DYR - digitrykk i 3 ulike størrelser

Disse fargerike dyremotivene finnes i 3 ulike størrelser digitrykk. De største på 18 x 23,5 cm koster 550,-, 13 x 17,5 cm koster 350,- og de minste er 7 x 13,5 og koster 180,-

AKVARELLER i ulike størrelser

De fleste selges uten ramme, men noen er ferdig innrammet. 

Skogsbunn

Akvarell 25 x 35 cm

Solsikker fra Amsterdam

Akvarell 29 x 38 cm

Ospetrær på kysten

Akvarell 23 x 31 cm

Flere av disse maleriene ble laget til en større utstilling som ble vist i alle kommunene i Nordland og i Frankfurth. Motivene er trykket i 10 x 15 cm og kan bestilles som doble kort med konvolutt (40,-), som bilder i passpatour (130,-) eller i glass og ramme m passpatour (350,-). Noen av oginalmaleriene er også til salgs. 

ILLUSTRASJONER i ulike teknikker

Da jeg nylig gikk gjennom arkivet mitt fant jeg en mengde illustrasjoner og motiv som jeg rett og slett hadde glemt jeg hadde. Disse er nå blitt avfotografert, og lagt ut til salg. Flotte motiv til mange anledninger, og til forholdsvis lave priser. 

HOBBYBØKER - til svært lave priser

Gro har forfattet 5 hobbybøker om ulike teknikker. Disse er til salgs gjennom forlag, og et lite antall er til salgs gjennom nettbutikken her. Det finnes også 2 ulke materkalpakker som er laget gjennom bistandsprosjekt i Albania og på Fillippinene

BARNEBØKER

FORSENDELSE av bilder og trykk.

Malerier på lerret

Større bilder sendes som godt emballerte pakker med posten. Du blir tilsendt sporingsnummer på mail så snart pakken er sendt. Det er mulig å returnere et maleri, men for malerier på lerret over kr 3000 kommer det et pristillegg på 500 kr for slitasje og ekstra arbeid. 

Akvareller og digitrykk

Disse pakkes i cellofanposer og sendes i stive konvolutter. Digitrykk sendes som brev, mens mer kostbare orginaler sendes som pakker. 

Regning og betaling

Digitrykk, bøker og mindre pakker som blir sendt som brev har regning vedlagt. Ved større forsendelser sendes også regningen på mail sammen med sporingsnummer. Pakker blir vanligvis sendt fra 1 - 3 dager etter bestilling. Gi beskjed om det haster. Det er også mulig å sende pakken til en adresse og regningen til en annen. (Evt gavepakke om ønskelig)

lagt til handlevogn