NYHETER

 • "VERDENS BESTE BAMSE"

  "VERDENS BESTE BAMSE"

  Bamse og Gakka er gode venner, og nå ligger alle de flotte orginalillustrasjonene ute for salg.

  Les mer…
  05.03.2019 20:15
 • GAVER TIL PAR

  GAVER TIL PAR

  Hvorfor ikke gi noe som viser at du setter pris på at akkurat dere har valgt å dele livene sammen? Her er 8 ulike motiv med 2 hjerter - Two hearts together. Tittelene handler om å være trofaste sammen, å være sterke sammen, å vokse sammen, å blomstre sammen, å skinne sammen, å være intime sammen, om å fly høyt sammen eller om å skrive historie sammen!

  Les mer…
  10.12.2015 14:36
 • KJENTE BARNEBOK-ILLUSTRASJONER

  KJENTE BARNEBOK-ILLUSTRASJONER

  Mange kjenner illustrasjonene mine i fra barnesangbøkene "Hvem er Jungelens Konge", "Min båt er så liten!" og julesangboka "Deilig er den himmel blå". Det er mange år siden jeg illustrerte dem. Nå er det mulig å bestille disse som trykk i 2 forskjellige størrelser. 

  Les mer…
  29.11.2015 01:12
 • ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  ENGLER TIL ALLE ANLEDNINGER!

  Engleverksted er et bok som er proppfull av ideer. Det utroligste materialene kan brukes. Det er du som setter dem sammen med din personlige stil. Boken er kun tilgjengelig her da den ikke lengre er til salgs fra forlaget. 

  Les mer…
  28.11.2015 01:28
 • ENKLE STREKER I SAND

  ENKLE STREKER I SAND

  I år har jeg igjen vært med på å formidle gjennom sandmaling på Kvinner i Nettverk sin konferanse i Kristiansand. 2000 damer var samlet til inspirasjon og påfyll! 

  Les mer…
  29.10.2015 13:12
 • DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  DU SKAL FÅ EN DAG I MORGEN...

  Det gjør godt både fysisk og psykisk å få ryddet på atelieret. Det klarer hjernen og gjør det enklere å være kreativ. Jeg finner det jeg leter etter, og jeg kan begynne på nytt!

  Les mer…
  21.10.2015 10:07
 • SANDMALING også i år!

  SANDMALING også i år!

  I mange år har jeg deltatt på Kvinner i nettverk sin nordiske konferanse med maling eller sandamling. 

  Les mer…
  16.10.2015 15:03
 • FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  FLOTTE BILDER FRA ARKIVET

  Jeg har et stort varelager etter mange år som yrkesaktiv billedkunstner og illustratør. Noen av disse er avfotografert og lagt ut for salg på nettsiden. Mye flott og noe llitt rare ting. Kanskje noe for akkurat deg!

  Les mer…
  24.03.2015 11:12
 • ORGINALMALERIER m julebonus

  ORGINALMALERIER m julebonus

  Frem til jul får du 20 % på alt av orginalmalerier. Skal de sendes må de bestilles så raskt som mulig. Forsendelse kommer i tillegg. Oppgi "JULEBONUS" som rabattkode når du bestiller, send en mail, eller kom på besøk på atelieret om du bor i nærheten. (send sms for å avtale tid på 99233081)

  Les mer…
  08.12.2014 18:19
 • KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  KJEMPETILBUD PÅ HOBBYBØKER

  I September overtok jeg restopplaget av hobbybøker mine i fra Forlaget Damm Cappelen. Derfor kan jeg selge dem til en veldig god pris. Du får 4 bøker for 350 kr eller 3 for 280. 

  Les mer…
  09.09.2014 12:10
 • UTSTILLING SOMMERDAGAN

  UTSTILLING SOMMERDAGAN

  Også i år har det vært sommerutstilling på Nordtun skole, både i atelieret til Gro og i klasserommet ved siden av. Her var det også kafe!

  Les mer…
  03.08.2014 15:57
 • NETTBUTIKK

  NETTBUTIKK

  Det er nå lagt inn mange spennende motiv i nettbutikken!  Det er mulig å kjøpe orginalmalerier og digitrykk. Ta gjerne en titt!

  Les mer…
  02.04.2014 23:24
 • FARGERIKE DYREMOTIV

  FARGERIKE DYREMOTIV

  Bildene passer på barnerom så vel som på et kontor eller i en stue. De er stilrene og fargesterke, utrykksfulle, og får frem selve personligheten til hvert enkelt dyr. De er tilgjengelige som digitrykk, og kan bestilles i større format. 

  Les mer…
  15.03.2014 12:55
 • KOPTISK innbinding av BØKER

  KOPTISK innbinding av BØKER

  En gammel håndtverkstradisjon for innbinding av bøker. Bøkene har en åpen rygg der sømmen er synlig. Se mange flotte modeller! 

  Les mer…
  09.01.2014 16:15
 • KORTREISTE JULEPRESANGER

  KORTREISTE JULEPRESANGER

  Jula nærmer seg, og hvorfor ikke gi en kortreist julepresang? 

  Les mer…
  13.11.2013 14:38

Flere nyheter

PAINTINGS and ART

For more than 10 years Gro has been working out of her studio in Engavågen, Norway. It is beautiful located in a old school, and close by the sea. It is also north by the artic circle. Here we have a dark season with northern lights in the winter and the midnight sun in the summer. I do work in various techniques and I am using bright colours. I also sell originals and digital prints. 

Vinduene er pusset opp, og satt inn med hvit møbelvoks. Rutene er orginalle. Jeg har to vinduer med 3 ruter og 2  med 2 ruter for salg. Du kan selv velge motivene, og det er også mulig å bestille hjertespråkmotiv. Ta kontakt for pris!

Meløymotiv rammet inn i gammelt vindu

HVEM ER GRO?

Født; 13. Septeber 1965 i Kristiansand

Adresse; Askaliveien 2,

N - 8170 Engavågen, NORWAY

+47 99233081

Jeg er født i Kristiansand, men bor nå på Helgelandskysten, nærmere bestemt på Engavågen. Jeg er gift og har en mann, 3 barn og 2 hunder! Er utdannet blomsterdekoratør, men har etter endt hovedfag på Kunst og Håndtverskolen jobbet som illustratør og billedkunstner. Jeg har illustrert 21 barnebøker, skrevet 5 hobbybøker, hatt en rekke utstillinger og undervist i Norge samt i utlandet.

MALERI, TEGNING og ILLUSTRASJON

Akryl, akvarell og collage er favoritt teknikkene mine. Jeg elsker farge, masse farger, og det å leke med de forskjellige teknikkene og utforske utrykkene de gir! Bildet under er i fra Flekkerøy, hjemplassen min. Motivet er malt i akryl met palettkniv!

Oksøy fyr sett i fra Klovholmen

UTDANNING

Gro har 2,5 år med Tegning form og Farge, vev og søm i fra Kristiansand Husflidskole. I 1985, Blomsterdekoratør utdannelse på Beder Gartnerskole i Danmark. I 1987 begynte 3 år på Statens Høgskole for Kunsthåndtverk og Design i Bergen. Masteroppgaven i illustrasjon ble ferdig i 1992. I de senere år har jeg tatt kortere kurs innen lederskapsutvikling samt innen innovasjon og entrepenørskap.

Utenfor atelieret

PRAKSIS

Jeg har jobbet i 3 år som blomsterdekoratør og har 1/2 års trykkeripraksis fra Sri Lanka og i India. Siden 1992 har jeg vært selvstendig næringsdrivende illustratør og billedkunstner. Jeg har bred erfaring som barnebokillustratør gjennom 21 barnebøker, og som forfatter av 5 hobbybøker. Har flere ganger undervist på School of Illustration, University of the Nations på Hawaii, og på liknende skoler i Norge, Australia og Kenya. I forbindelse med hobbybøkene har materialpakker blitt laget i Albania og på Filippinene. Det har også vært kurs på Fiji og i Mexico, og har hatt en en rekke ulike kurs og prosjekter i Norge. Både privat og gjennom den kulturelle skolesekken. I 2012 ble Hjertespråk AS etablert med mål om å utvikle hjertespråk til et internasjonalt visuelt kommunikasjonsredskapet. For tiden er jeg engasjert 20 % i den lokale kulturskolen. I flere år har jeg også malt eller sandmalt på scenen under større konferanser i Norge.

AKRYL, AKVARELL, COLLAGE og BLANDINGSTEKNIKKER

Collage med akvarell og pastamalt papir.

WHO IS GRO?

I am born in Kristiansand, but is now living in the north of Norway, on Engavågen. I have a husband, three daughters and two dogs. I have been working as a florist, but have been self emploied as a artist and illustrator since I was done with my master's degree in illustration in 1992. I have illustrated 21 childrens books and is the author of five books about various hobby techniques. There have been many exchibitions, and I have been teaching art and doing various art projects in many countries around the world. Lately I have been developing and establishing the Heart-language.

www.heart-language.com

Ready for exhibition!

ACRYL, WATERCOLOUR and MIXED MEDIA

These are my favorite techniques. I love to explore various mediums. To play with them and to use colours. Bright colours and a lot of them. I also love to inspire people to use and explore their creative and artistic giftings. For me art is a communication tool, that speaks crosscultural and beyond words! It can communicate beauty ot speak about pain. It can also tell a story.

CREATION

"Creation" Mange lag med akrylmaling og finish med tynne lag av glimmer.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
Intim lovsang
From the art studio
Håndlaget papir med glimmer
lagt til handlevogn