Boka er nå til salgs i fra forfatteren for kun kr 120,- Den er ikke lengre tilgjengelig i fra forlaget. 

Engleverksted mateialpakke

15 Velsigna Engler

ENGEL i TRE

ENGLEVERKSTED - 1001 bevingede ideer

Boken inneholder et vell av ideer og forslag til engler. Det er du som bestemmer kombinasjonene. Hva slags type vinger, og hva slags kropp. Lag dem i skjell, eller i håndlaget papir. I stoff eller av en gammel heklet duk. Den gir en flott kropp om den dyppes i tapetklister før den formes. 

Engler med stor personlighet får du når hodene lages i cernit eller leire. Hendene kan også formes, og det samme med føttene. 

Engleverksted

Hobbybok om engler!

Bokanmeldelse i fra bokilden; 

Her er det bare fantasien som setter grenser, for her er et vell av ideer! Engler av alle slags materialer og størrelser. Boka starter med noen sider som viser materialer som kan brukes til hoder, armer, kropper, ben og vinger. Videre hvordan man kan tegne ulike ansiktsuttrykk, munner, øyne osv for å gi engelen et personlig uttrykk. Boka er rik på bilder, og alle modellene er godt beskrevet. Hvis man liker engler, er dette et funn av en bok. De fleste er lette å lage og de er fine å gi bort som gave, for når man først liker en modell, kan man jo lage mange. Man trenger vel ikke være religiøs for å sette pris på en englegave

CREATING ANGELS

It is a joy to create angels. In various materials in many shapes. The angels are from the book, 1001 ideas for making angels. The best is to create your own style, with  induvidual personalities. It is great to make the faces in either cernit or clay. 

ENGLER av PAPIR